Select Language

Bent u geïnteresseerd? Hoe dan verder.

U kunt contact opnemen voor vragen of direct een demo aanvragen. Voor een demo heeft u eerst een toegang nodig die u kunt aanvragen door op de inlog pagina op “Nieuwe aanmelding” (of indien vanwege demonstraties een andere taal, meestal Engels” is ingesteld, “External submission”) te drukken. U komt dan in een aanmeldingsscherm waar u gevraagd wordt alle velden in te vullen en ook uw eigen gebruikersnaam en wachtwoord te kiezen. Mocht de gebruikersnaam al in gebruik zijn, dan ontvangt u een waarschuwing. Na verzending zult u moeten wachten totdat de coördinator van de applicatie een kennisdomein heeft ingesteld en u een bevestiging van acceptatie heeft verstuurd.

In de box “Reden van aanmelding” kunt bijv. aangeven vanuit welke branche u opereert, dan kunnen wij indien dat mogelijk is een bestaand kennisdomein aan uw aanvraag koppelen. Vaak nemen wij ook even contact op om iets meer achtergrond van uw aanvraag mee te kunnen nemen.

De Nieuwe-aanmelding-optie wordt normaalgesproken gebruikt voor sollicitanten of uitzendkrachten. Deze kunnen vooraf “trainen” om zich hiermee te profileren voor een intake gesprek. De trainingsresultaten geven voldoende informatie voor de eerste selectieronde. Bij binnenkomst kan een formele verificatie afgenomen worden en dienen als eerste intern certificaat van de e-portfolio voor de manager op de werkvloer.