We schreven al eerder dat het delen van kennis iets anders is dan opleiden. Met iSeeiKnow leg je praktische kennis vast om die kennis vervolgens te delen. Dit ligt vaak buiten het gezichtsveld van HRM. Toch kan iSeeiKnow helpen een aantal andere HRM-doelstellingen te realiseren.

Talent-management en selectie
Als organisatie bepaal je zelf hoe je om gaat met de resultaten van je werknemers die iSeeiKnow gebruiken. Een bedrijf als Yarden houdt bijvoorbeeld bij hoe vaak iemand oefent met iSeeiKnow. Maar je kunt uiteraard verder gaan dan een inspanningsverplichting en de resultaten van je medewerkers monitoren. Die resultaten kun je gebruiken om mensen die goed scoren de kans te geven door te groeien in de organisatie.

Je kunt iSeeiKnow zelfs gebruiken om een eerste selectie te maken van sollicitanten. Als je organisatie incidenteel of structureel gebruik maakt van tijdelijke arbeidskrachten is de inwerkperiode met de inzet van iSeeiKnow zo kort en effectief mogelijk. Het programma kan individueel worden afgestemd op een specifieke functie om operationele kennis aan nieuwe of tijdelijke talenten door te geven. Zo kan iSeeiKnow ook bijdragen aan doelstellingen van HRM.

Ben je HRM-professional en wil je eens praten over de mogelijkheden van iSeeiKnow? Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op.