Routine roest

Uw organisatie weet meer dan u denkt

05-06-2023

iSee iKnow werkt veel in de industrie en binnen productiebedrijven.

Onze e-learning software maakt inzichtelijk waar procesverbeteringen mogelijk zijn. Neem bijvoorbeeld onderhoud van een machinepark. Op de werkvloer doet men vaak de dingen die men gewend is te doen. En als er nieuwe medewerkers komen, worden de werkzaamheden vaak maar eenmalig en volgens vaste procedures uitgelegd. Dat soort vaak ingesleten routines zijn lastig bij te sturen.

iSee iKnow biedt hier een oplossing voor en maakt inzichtelijk hoe de processen efficiënter kunnen worden ingericht waarbij van de reeds aanwezige kennis gebruik wordt gemaakt. Hierdoor roesten routines niet, maar worden routines juist op een uiterst positieve manier ingezet om nieuwe medewerkers kennis bij te brengen bijvoorbeeld.

Breed toepasbare e-learning software

De e-learning software van iSee iKnow is breed toepasbaar. Klanten bevinden zich in de offshore, industrie, voeding, converting, chemie, nutsbedrijven, bouw, logistiek en dienstverlening in binnen-en buitenland. De software wordt onder andere gebruikt om kennis te borgen op het gebied van ISO-, TS- en BRC-en IATF certificeringen, het vastleggen van procedures, het trainen van callcenter medewerkers, montageploegen of productiemedewerkers. Hoe de software wordt ingezet verschilt per branche en per bedrijf. 

Persoonlijk en op maat

Essentie van de  e-learning pakketten die iSee iKnow biedt is dat ze persoonlijk, op maat en rondom bestaande praktijksituaties worden ingericht. Met het softwarepakket kan op een eenvoudige manier de kennis van de medewerker worden getoetst. Op basis van de antwoorden is het snel duidelijk op welke gebieden er nog kennis ontbreekt. Aan de hand van deze uitkomsten wordt vervolgens een persoonlijk leertraject voor de medewerker samengesteld.

 

Processen efficiënter inrichten

Weten wat we voor u kunnen betekenen?

Bent u benieuwd wat de meerwaarde van onze e-learning software voor uw bedrijf kan zijn? Neem dan contact met ons op of vraag een demo aan.