Wat zijn de voordelen van e-learning?

Uw organisatie weet meer dan u denkt

19-06-2023

Leren op maat, flexibiliteit, het bijhouden van resultaten en van actuele leerstof gebaseerd op de dagelijkse praktijk zijn zomaar wat voordelen van e-learning software. iSee iKnow maakt in de software dan ook veelvuldig gebruik van deze voordelen. 

De voordelen van een e-learning software

Flexibel in gebruik

Vandaag de dag is flexibel gebruik een must om in de dagelijkse praktijk kennis op te doen. Voor de software van iSee iKnow betekent dat met name, dat er geen vast tijdstip is waarop structureel geleerd dient te worden. Ee medewerker kan dit doen wanneer het hem het beste uitkomt en niet wanneer het de organisatie het best uitkomt. Dit komt ook de motivatie ten goede.

Leren op maat

Doordat er niet klassikaal geleerd wordt maar in eigen tempo, kan de e-learning software op maat gemaakt worden voor iedere individuele werknemer. Hierdoor kan per persoon bepaald worden wat hij of zij moeten leren, maar vooral ook wat niet. Dit voorkomt dat er iets geleerd moet worden wat bij de gebruiker bekend is.  

Resultaten gemakkelijk te monitoren

Resultaten van hetgeen geleerd is kunnen eenvoudig door bijvoorbeeld een dashboard gemonitord worden. Een leidinggevende kan op  deze manier ook goed zien waar vooruitgang is geboekt in de training van iedere werknemer individueel.

Actuele stof uit cases is makkelijk door te voeren

Praktijksituaties lenen zich bij uitstek voor het digitaal vastleggen, aanpassen of updaten. Als een situatie relevant is om als kennis aan werknemers over te dragen, dan kan deze eenvoudig worden opgenomen in de digitale lesstof. 

Tijdbesparend

De e-learning van iSee iKnow draagt er ook toe bij dat er niet onnodig naar een andere locatie dient te worden afgereisd. Dit scheelt veel tijd en geld. Leren gebeurt simpelweg op de (thuis)werkplek. Daarnaast kan een medewerker de e-learning tool gebruiken wanneer dit hem of haar het best uitkomt.

Deze voordelen verwerkt in iSee iKnow

De e-learning pakketten richten wij persoonlijk en op maat in. De kennis van  een medewerker wordt eerst getoetst, waarna de e-learning ingericht wordt met de kennis welke bij de medewerker nog ontbreekt. Hierdoor volgt elke medewerker zijn eigen leertraject in zijn eigen tempo. 

Wilt u met eigen ogen zien hoe de software van iSee iKnow werkt en genieten van de vele voordelen die het pakket ook uw organisatie kan bieden? 

 

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.